Kırklareli
KAYNARCA BELEDİYESİ

Anket

Yeni Web Sayfamızı Nasıl Buldunuz?
Gayet Güzel
İdare Eder
Sonuçlar   Oyla

Resimlerle Kaynarca

Video Arşivi

E-Bülten Üyeliği

Kayıt Ol
Web Sayfamız Yayında

Belediyemiz çevre ve altyapı gibi imari çalışmalarına devam ederken bir yandan da teknoloji ve sosyal ortamda da gelişmelerini sürdürmeyi hedeflemektedir.

Bu kapsamda belediyemize ait web sayfası yayına açılmış bulunmaktadır.

Web sayfamız ile
Uzaktaki Kaynarcalılar Hasretlerini Giderebilecek
Kaynarca Hakkında Tarihi ve Turistik Bilgilere Erişilebilecek
Belediyemizde Yapılan Faaliyetler Hakkında Anında Haberdar Olunabilecek.Yıllık - Aylık Raporlarımıza Ulaşılabilecek,
Projelerimiz Hakkında Detaylı Bilgilere Ulaşılarak Projelerimizin İlerlemesi Adım Adım Takip Edilebilecektir.

Bunun dışında Kaynarca Belediyesi Olarak Yine Bir İlke İmza Atarak Kullanıcılarla Etkileşimli, Yaptığımız İşler İçin Anlık Reaksiyon Alabilmek Adına Sizlerin De Yaptığımız İşlere Anında Yorum Yaparak Bizlere Görüşlerinizi Bildirmeniz Hedeflenmiştir. Bu Şekilde Sürekli Halkıyla İç İçe Bir Yönetim, Sorunları Büyümeden Önleyebilme, Halkımız İle Belediyemizi Birlikte Yönetmek Düşüncesi Hedeflenmiştir.

Yorum Yap
Bu Habere Yapılan Yorumlar